Advertisement

Burak Yılmaz Mesut Özil / Ali Koc Tan Toplantiya Golge Dusuren Sozler Mesut Ozil Ve Burak Yilmaz Son Dakika Fenerbahc : Futbolcu burak yılmaz, fanatik gazetesiyle instagram üzerinden canlı yayına katıldı.

Burak Yılmaz Mesut Özil / Ali Koc Tan Toplantiya Golge Dusuren Sozler Mesut Ozil Ve Burak Yilmaz Son Dakika Fenerbahc : Futbolcu burak yılmaz, fanatik gazetesiyle instagram üzerinden canlı yayına katıldı.. Daha da açıkça ifade edecek olursak. Önceki gün instagram'da bir canlı yayına katılan burak yılmaz'ın, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine söylediği, mesut özil'e başarılar dilerim. Ucuz milliyetçilik yapan burak yılmaz'a da diyorum ki, mesut'a laf söyleyeceğine bari uygur türkleri hakkında 2 paylaşım yapsaydın. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplasam daha doğru olur bence. Son dakika fenerbahçe (fb) haberi:

Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. İlerleyen yaşına rağmen burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Bana göre en iyi transferdir mesut özil. Lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil'le ilgili yaptığı gönderme içeren yoruma yıldıray baştürk'ten destek geldi. Geçmişinde real madrid ve arsenal kulüpleri yer alan mesut özil'le ilgili bir soruya yanıt veren burak yılmaz, cevabı ile birlikte sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

Burak Yilmaz A Olay Mesut Ozil Cevabi Hamaset Yapmayin Bir Hata Varsa O Da Haber Soylemi
Burak Yilmaz A Olay Mesut Ozil Cevabi Hamaset Yapmayin Bir Hata Varsa O Da Haber Soylemi from habersoylemi.com
Burak yılmaz ve mesut özil'i̇n önceki paylaşımı! Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, açıklamalarda bulunurken fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil ile ilgili flaş bir yanıt verdi. Burak yılmaz, kendisine yöneltilen mesut özil sorusuna, benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorular varsa onları cevaplamak isterim yanıtını verdi. Futbolcu burak yılmaz, fanatik gazetesiyle instagram üzerinden canlı yayına katıldı. Geçmişinde real madrid ve arsenal kulüpleri yer alan mesut özil'le ilgili bir soruya yanıt veren burak yılmaz, cevabı ile birlikte sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Burak yılmaz kardeşimize gelecek olursak, ona da başarılar diliyorum. Özil'in yaptığı bu paylaşım sosyal medyada da gündem oldu.

Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan mesut özil imza töreninde sorulara cevap verirken, burak yılmaz'ın kendisiyle ilgili sözlerine de değindi.

Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış. Elbette burası daha atletik bir lig. Fransa'da şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni starı mesut özil'e ağır gönderme. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. Mesut napsaydı senin gibi sürekli formaları mı öpseydi şak şuk şak şuk? Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu. Lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil'le ilgili yaptığı gönderme içeren yoruma yıldıray baştürk'ten destek geldi. Burak yılmaz'ın bu ifadeleri sonrası, fenerbahçeli taraftarlar büyük tepki gösterdi. Tv100'e konuşan a milli takım'ın eski yıldızı baştürk, mesut özil'in transferine ilişkin şu ifadeleri kullandı Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Burak yılmaz, kendisine yöneltilen mesut özil sorusuna, benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorular varsa onları cevaplamak isterim yanıtını verdi.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Futbolcu burak yılmaz, fanatik gazetesiyle instagram üzerinden canlı yayına katıldı. Bana göre en iyi transferdir mesut özil. Fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. Mesut özil transferinin resmiyet kazanmasına ilişkin ise koç, rüya gerçekleşmek üzere.

Burak Yilmaz Ve Mesut Ozil Uefa Anketinde
Burak Yilmaz Ve Mesut Ozil Uefa Anketinde from cdn.memleket.com.tr
Önceki gün instagram'da bir canlı yayına katılan burak yılmaz'ın, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine söylediği, mesut özil'e başarılar dilerim. Son dakika fenerbahçe (fb) haberi: Özil'in yaptığı bu paylaşım sosyal medyada da gündem oldu. Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Fransa'nın atletik bir lig olduğunu belirten yılmaz, elbette burası daha atletik bir lig. Kez giydiği beşiktaş formasından sonra fransa'nın yolunu tutmuştu. Burak yılmaz ve mesut özil'i̇n önceki paylaşımı!

Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu.

Lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil'le ilgili yaptığı gönderme içeren yoruma yıldıray baştürk'ten destek geldi. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. İnşallah türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, açıklamalarda bulunurken fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil ile ilgili flaş bir yanıt verdi. Burak yılmaz, kendisine yöneltilen mesut özil sorusuna, benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorular varsa onları cevaplamak isterim yanıtını verdi. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. İlerleyen yaşına rağmen burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Burak yılmaz'ın bu ifadeleri sonrası, fenerbahçeli taraftarlar büyük tepki gösterdi. Burak yilmaz'dan mesut özi̇l'e a mi̇lli̇ takim göndermesi̇ yılmaz, mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim. ifadelerini kullandı. Burak yılmaz'ın kendisi hakkında, a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yaparım sözleri sorulan fenerbahçe'nin yeni yıldızı mesut özil, kendisine başarılar diliyorum, umarım türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder yanıtını verdi. Özil'in yaptığı bu paylaşım sosyal medyada da gündem oldu. Burak yılmaz'ın mesut özil ile ilgili verdiği çok kısa cevap gündeme oturdu.

Bana göre en iyi transferdir mesut özil. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Mesut napsaydı senin gibi sürekli formaları mı öpseydi şak şuk şak şuk? Fanatik gazetesine instagram üzerinden röportaj veren yılmaz, kariyeri ve türkiye ligi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Burak Yilmaz Mesut Ozil E Basarilar Ama Ntvspor Net
Burak Yilmaz Mesut Ozil E Basarilar Ama Ntvspor Net from cdn.ntvspor.net
Burak yılmaz'ın mesut özil için yaptığı ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' sözleri büyük tepki çekti. Lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil'le ilgili yaptığı gönderme içeren yoruma yıldıray baştürk'ten destek geldi. Burak yılmaz kardeşimize gelecek olursak, ona da başarılar diliyorum. Ucuz milliyetçilik yapan burak yılmaz'a da diyorum ki, mesut'a laf söyleyeceğine bari uygur türkleri hakkında 2 paylaşım yapsaydın. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek cinsten. Futbolcu burak yılmaz, fanatik gazetesiyle instagram üzerinden canlı yayına katıldı. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplasam daha doğru olur bence. Burak yılmaz'ın bu ifadeleri sonrası, fenerbahçeli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında.

İlerleyen yaşına rağmen burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. İki ligin birbirine göre farklı özellikleri var. Burak yılmaz'ın mesut özil ile ilgili verdiği çok kısa cevap gündeme oturdu. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Burak yılmaz'ın kendisi hakkında, a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yaparım sözleri sorulan fenerbahçe'nin yeni yıldızı mesut özil, kendisine başarılar diliyorum, umarım türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder yanıtını verdi. Tv100'e konuşan a milli takım'ın eski yıldızı baştürk, mesut özil'in transferine ilişkin şu ifadeleri kullandı Burak yılmaz'ın mesut özil için yaptığı ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' sözleri büyük tepki çekti. Fanatik gazetesine özel bir röportaj veren burak yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde; Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, açıklamalarda bulunurken fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil ile ilgili flaş bir yanıt verdi. Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan mesut özil imza töreninde sorulara cevap verirken, burak yılmaz'ın kendisiyle ilgili sözlerine de değindi. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Daha da açıkça ifade edecek olursak.

Özil'in yaptığı bu paylaşım sosyal medyada da gündem oldu burak yılmaz. Burak yılmaz'ın mesut özil için yaptığı ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' sözleri büyük tepki çekti.

Posting Komentar

0 Komentar