Advertisement

Burak Yılmaz Trabzonspor / Son Dakika Burak Yilmaz Trabzonspor U Tff Ye Sikayet Etti Trabzonspor Ts Haberleri Spor / 93 maçta 58 gol attı burak yılmaz trabzonspor formasıyla çıktığı 93 resmi karşılaşmada 58 gol attı.

Burak Yılmaz Trabzonspor / Son Dakika Burak Yilmaz Trabzonspor U Tff Ye Sikayet Etti Trabzonspor Ts Haberleri Spor / 93 maçta 58 gol attı burak yılmaz trabzonspor formasıyla çıktığı 93 resmi karşılaşmada 58 gol attı.. Burak yılmaz bizim ve taraftarlarımızın sevdiği bir oyuncu. Çin'de 6 milyon euro kazanan burak'ın söylediği, trabzonspor'a dönmek için 2 milyon euro'ya razıyım sözlerinden sonra muharrem usta'da kolları sıvadı. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ve oyuncunun kulübü ile her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Burak, türkiye'ye ve trabzonspor formasına geri döndüğü için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 93 maçta 58 gol attı burak yılmaz trabzonspor formasıyla çıktığı 93 resmi karşılaşmada 58 gol attı. Beşiktaş burak yılmaz transferinde sona geldi. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Burak yılmaz, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamayla beşiktaş'a teşekkür etti ve trabzon'da kalmak istediğini açıkladı.

Burak Yilmaz Trabzonspor News Photo Getty Images
Burak Yilmaz Trabzonspor News Photo Getty Images from media.gettyimages.com
Açıklamada, burak yılmaz'ın sözleşmesi ile ilgili detaylara da yer verildi. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. €2.00m* jul 15, 1985 in antalya, turkey. Burak, türkiye'ye ve trabzonspor formasına geri döndüğü için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Trabzonspor, çin süper ligi takımlarından beijing guoan'da forma giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Fakat ben trabzonspor 'da kalmayı tercih ediyorum dedi. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Ağaoğlu burak yılmaz'a 500 bin lira para cezası verdik.

32 yaşındaki forvet için ödenecek bonservis ve oyuncunun yıllık ücreti de belli oldu.

Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 93 maçta 58 gol attı burak yılmaz trabzonspor formasıyla çıktığı 93 resmi karşılaşmada 58 gol attı. Trabzonspor'un yaptığı açıklamada burak yılmaz'ın 3 yıllık maliyetinin 80 milyon tl olduğuna dikkat çekildi. Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı. Trabzonspor'da teknik direktör ünal karaman'ın 70'nci dakikada oyundan aldığı burak yılmaz, bu değişikliğe el hareketleriyle tepki göstermişti. Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı. Bunun haricinde yönetimin uyguladığı herhangi bir ceza yok. Trabzonspor, resmi twitter hesabından burak yılmaz'ın konuştuğu bir videoyu yayınladı Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ve oyuncunun kulübü ile her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı. Trabzonspor'da burak yılmaz'ın takım kaptanlığının yönetim kurulu kararıyla alındığı bildirildi. Burak yılmaz, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamayla beşiktaş'a teşekkür etti ve trabzon'da kalmak istediğini açıkladı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. 2017 yılını yenilgisiz sürdürüp ligi avrupa bileti alabilecek bir sırada bitirme hedefini tazeleyen trabzonspor'da yöneticiler, transfer haberlerinden yakındı.

Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı. Fakat ben trabzonspor 'da kalmayı tercih ediyorum dedi. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş burak yılmaz transferinde sona geldi. Çin'de 6 milyon euro kazanan burak'ın söylediği, trabzonspor'a dönmek için 2 milyon euro'ya razıyım sözlerinden sonra muharrem usta'da kolları sıvadı.

Buyuksun Kral 2010 2011 Sampiyonu Burak Yilmaz Trabzonspor Trabzon Haber Trabzonspor
Buyuksun Kral 2010 2011 Sampiyonu Burak Yilmaz Trabzonspor Trabzon Haber Trabzonspor from www.habercuk.com
Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ben şaşırmadım trabzonspor u sildiğini çünkü trabzonspor sildi burak yılmaz ı bence çok arayacak inşallah yanılırım. Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Trabzonspor, boşluğunu bir türlü dolduramadığı eski golcüsü burak yılmaz'ı yeniden transfer etti. 31 yaşındaki futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ederken golcü takviyesi için burak yılmaz ismi gündeme geldi. Trabzonspor, çin süper ligi takımlarından beijing guoan'da forma giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı.

Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek.

Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama. Açıklamada, burak yılmaz'ın sözleşmesi ile ilgili detaylara da yer verildi. Beşiktaş burak yılmaz transferinde sona geldi. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Trabzonspor'da burak yılmaz'ın takım kaptanlığının yönetim kurulu kararıyla alındığı bildirildi. Fanatik'te yer alan habere göre, teknik direktör ersun yanal'ın da onay verdiği transfer için önümüzdeki günlerde somut adımların atılacağı öğrenildi. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek. Sporx'in, trabzonspor, burak yılmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasına kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Daha sonra taraftarlar da burak'ın bu hareketini ıslıklarken, burak yılmaz da el hareketlerini sürdürmüştü. Si̇nyali̇ verdi̇ trabzonspor forması giyen burak yılmaz 'ın son dönemde adı sıkça beşiktaş'la anılıyor. .göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Trabzonspor'da forma giyen burak yılmaz, alacaklarıyla ilgili tartışmalar üzerine açıklama yaptı. Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor, resmi twitter hesabından burak yılmaz'ın konuştuğu bir videoyu yayınladı Açıklamada, burak yılmaz'ın sözleşmesi ile ilgili detaylara da yer verildi. Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı. Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı.

Trabzonspor Da Burak Yilmaz Soku Tum Spor Haber
Trabzonspor Da Burak Yilmaz Soku Tum Spor Haber from i12.haber7.net
Burak yılmaz bizim ve taraftarlarımızın sevdiği bir oyuncu. €2.00m* jul 15, 1985 in antalya, turkey. Trabzonspor, resmi twitter hesabından burak yılmaz'ın konuştuğu bir videoyu yayınladı Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek. Trabzonspor'da teknik direktör ünal karaman'ın 70'nci dakikada oyundan aldığı burak yılmaz, bu değişikliğe el hareketleriyle tepki göstermişti. Yılmaz, aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor dedi. 31 yaşındaki futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı.

Trabzonspor, çin süper ligi takımlarından beijing guoan'da forma giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz'ın transferinde gün sayıyor. Trabzonspor, boşluğunu bir türlü dolduramadığı eski golcüsü burak yılmaz'ı yeniden transfer etti. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı. Si̇nyali̇ verdi̇ trabzonspor forması giyen burak yılmaz 'ın son dönemde adı sıkça beşiktaş'la anılıyor. Trabzonspor'da forma giyen burak yılmaz, alacaklarıyla ilgili tartışmalar üzerine açıklama yaptı. Trabzonspor kulübü, burak yılmaz'ın alacakları için yasal girişim başlatması ile ilgili açıklama yaptı. .göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Sporx'in, trabzonspor, burak yılmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasına kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Daha sonra taraftarlar da burak'ın bu hareketini ıslıklarken, burak yılmaz da el hareketlerini sürdürmüştü. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.

Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı burak yılmaz. Trabzonspor 'da bu yıl 23 golle büyük katkı yaptı burak yılmaz.

Posting Komentar

0 Komentar